LIFESPIDER SCP CHAPTER

Här hittar du ditt lokala LifeSpider Chapter, din SCP ambassadör och anmälan till ditt första LifeSpider SCP Chaptermöte!

ETT LIFESPIDER SCP CHAPTER ÄR EN MÖTESPLATS — FYSIKSKT ELLER ONLINE — DÄR DU TRÄFFAR ANDRA SOM GÅR SCP.

Att vara med i ett SCP-Chapter är ett unikt tillfälle att få ventilera din personliga utveckling med andra SCP:are i din geografiska närhet. 

På de här mötena — som initieras och leds av en SCP-Ambassadör — delar vi med oss av kunskaper, erfarenheter och insikter som har dykt upp på vägen.

I en avslappnad och tillåtande atmosfär, ger vi varandra applåder, support och glädje. 

Det här är platsen där du aldrig blir dömd eller bedömd utan kan slappna av och njuta av att alla som är där längtar efter att få se dig uppnå framgång i ditt liv.

HITTA DITT LIFESPIDER CHAPTER

LIFESPIDER SCP AMBASSADÖRER

JEANETTE HOLGERSSON

STOCKHOLM - VAXHOLM

Jag är och har länge intresserat mig för personlig utveckling. Är utbildad dipl. Coach, stress och friskvårdsterapeut. Jag valde att bli ambassadör därför att jag framförallt tror på nätverkande som ett verktyg där vi tillsammans kan komma långt.

CARINA HERMANSSON

GÖTEBORG - SÄVEDALEN

Jag heter Carina och är bosatt i Sävedalen (Partille) strax utanför Göteborg. 56 år, gift sedan -87 och har tre vuxna barn, är egenföretagare sedan 2012, massör, healer, certifierad EFT-coach (Emotinal Freedom Techniques) och går 1-årig coachutbildning för Birgitta.

MER OM CARINA

SUSAN HYVÖNEN FORS

FALUN

Jag är ambassadör för att få möjligheten att växa tillsammans med andra. Jag har utbildat mig som medium & är även ört-& näringsterapeut. Jag har ”jobbat” mycket med mig själv och är redo att hjälpa andra att ta steget ut i något helt nytt där jag kan insupa ny kunskap i ny gemenskap & där vi hjälps åt i kärlek.

ANN-BRITT BOLINDER

HELSINGBORG - BJUV

Jag jobbar med FEEL vilket innebär personlig utveckling med hästen som lärare. SCP har den extra dimension jag letat efter. Som ambassadör hoppas jag vi kan mötas  för givande samtal och att vi kan vara ett stöd för varandra när det känns trögt men också att vi kan dela varandras glädje när det går framåt.

MER OM ANN-BRITT

RAGNHILD EKLUND

INTERNET CHAPTER

För mig är den mänskliga kontakten ett sätt att hålla motivationen vid liv. Det är upplyftande att förstå att det finns fler som har samma funderingar, blockeringar och rädslor för att inte göra "rätt". Jag har hållit i grupper i personlig utveckling och det känns som det är i mitt flöde att vara spindelambassadör. 

MONICA ÖSTLUND

SÄFFLE

Jag valde LifeSpider SCP för att jag ville utveckla mig själv. Andra kurser erbjöd inte det jag letade efter nämligen att gå ner i det undermedvetna. Jag har valt att vara SCP ambassadör för att jag kan och vill bidra med att bolla fram ett nytänkande hos människor.

KATARINA TAMMI

ÖREBRO - ERVALLA

Jag blev ambassadör för att utmana mig själv att få nya likasinnade kontakter på ett för mig nytt spännande sätt.
Jag hoppas på givande samtal,(även online) att få lyssna på andra och ge och ta i vårt lärande genom SCP. Jag har en avspänd inställning till våra möten och hoppas få kul tillsammans. 

CHRISTINE LEHTINEN

ÄNGELHOLM - MUNKA LJUNGBY

Jag vet vilken skillnad det kan göra att dela sina känslor på en trygg plats. En plats där alla känslor får finnas. Det finns en intention i min spindel som jag kallar ”inre fred” och att få möjligheten att vara ambassadör i detta fantastiska nätverk ger näring till den. Jag är kreativitetscoach, konstnär och bloggare.

MER OM CHRISTINE

ANNA NETZ

STOCKHOLM - HANINGE

Jag är Coach inom olika livsområden och även inom The Art of Feminine Presence™. Jag kombinerar coachingen med Reiki, BodyTalk och Mindfulness. Jag kom i kontakt med spindeln och Birgitta för 9 år sen och väljer att vara ambassadör för att jag drivs av och får energi när jag ser människor förändra sina liv.
MER OM ANNA

CAROLINE AURORA ERIKSSON

STOCKHOLM - ÄLVSJÖ

Jag har märkt att människor har behov av att ta sig tid och rum att samtala, och jag har valt att vara ambassadör för att få vara ett bidrag till att dessa samtal äger rum. I min spindel ser jag att jag har drivkraften "stå i centrum" och intentionen "kommunikation" att tacka för det.

MER OM CAROLINE

BIRGIT AXELSSON

STOCKHOLM - HEMLIG

MIA THORÉN

NORRKÖPING
 
Jag är lyxbohem, Kreativitetskonsult och Cert.Coach. Det mest fantastiska jag vet är när två- och fyrbenta individer tillsammans hittar sitt "power". Jag och mina hästar finns på en gammal gård som är en inspirerande plats för möten. Självklart kan vi ses på andra ställen också. Jag är ambassadör därför att jag vill träffa andra som också vill mer i livet.
MER OM MIA

ANMÄLAN TILL  DITT FÖRSTA CHAPTERMÖTE

Du kan ha ett chapter som ditt hemma-chapter men är alltid välkommen till alla möten som hålls över hela landet - och världen.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.