SCP KICK OFF — 90 DAGAR TILL ETT FRIARE LIV

Ja! Jag Jag vill börja nu!

EN MAGNIFIK RIVSTART PÅ DITT NYA LIV.

VAD INGÅR I SCP 90 DAGARS KICK OFF?

FRIA FÅGLAR FLYGER
E-BOK

Boken laddar du ner och den blir din coach för resten av ditt liv.

SJÄLVCOACHNINGS SESSIONER

Exklusivt utvalda självcoachnings sessioner varje vecka under 90 dagar.

LIFESPIDER GALAXY MEDLEMSKAP

Galaxy möte online, Supportforum i portalen och en aktiv FB-grupp.  

Dina sessioner skapar förutsättningarna för att du ska kunna leda dig själv till framgång.

Dina självcoachnings-sessioner ger dig klarhet i vad det är som egentligen driver dig och vilken påverkan värderingar har på ditt beteende. Du blir medveten om hur nuvarande normer begränsar dig samtidigt som världen förändras som gör det möjligt att integrera flera dimensioner i ditt liv. 


Sessionerna i "SCP Kick Off" förser dig med många nya insikter och tankar om dig själv. Du fylls med hopp och energi när du inser att du verkligen kan bli en bättre och kraftfullare version av dig själv.

  • Du vet vad du ska göra för att bli av med negativa tankar, oro och destruktiva reaktioner.
  • Du har modet att förändra och kraften du behöver för att ta dig bort ifrån det som håller dig tillbaka.
  • Du är fri ifrån onödiga rädslor och har gjort dig av med energiläckage.
  • Du står upp för dig själv och har bättre relationer både privat och professionellt.
  • Du har ökat din självkänsla och självförtroende och förändrat din självbild.

SPONTANA KOMMENTARER OM DINA "KICK OFF SESSIONER" I SCP

 

"Tack också för en grym struktur i upplägget! Jag känner att det är "på riktigt". Tydligt, enkelt och samtidigt så omfattande. Tack för den kunskap och kärlek du sprider via detta självcoahningsprogram! Är så nyfiken på vad det här kommer ge, och känner redan att en pirrig och expanderande aktivitet inombords."

"Blir medveten om hur mycket energi som jag lägger på att värdera egenskaper. Vilken frigörelse det är att "slippa" värdera. Genialiskt att se det på det sättet.  Tack för förklaringen!"

"Tack Birgitta! Känner så som du skriver att det är så otroligt intressant att jag börjat notera mer och mer skillnaderna om hur folk jag talar med pratar om och svaren till mig."

"Jag trodde jag var en bestraffningsperson, men när jag börjar läsa alternativen ser jag att jag definitivt är mer av en belöningsperson. Tror att det här har ändrat sig över tid genom åren utan att jag knappt har märkt det. Nu har jag gett upp att försöka få med mina kompisar på alla mina idéer och uppslag utan söker mig istället till människor som vill samma saker som jag."

"Har kört från början och hit idag och ligger i soffan och försöker hålla mig vaken för att gå vidare! Haha :) Inte för att jag måste men för att det är så otroligt intressant och spännande och jag vill bara rota mer och mer! Men jag ska lugna mig lite nu så jag inte riskerar att fortsätta bara för att "bekräfta" mig i det jag redan vet.  Jag vill hinna landa mer i varje session, även om det är härligt att vara inspirerad :). Väldigt skönt att du uttrycker att allt är ok, och att man kan ha tillit till att det redan finns en plan, som kommer funka oavsett!"

"För mig lyfte boken i slutet. Särskilt frågorna om vilka nya perspektiv som kan tillföras min historia, vad har skrämt din kreativitet till tystnad, i vilka situationer begränsar egot din kommunikation och vad jag kan göra för att se förseningar som möjligheter. Jag älskar stycket med "när misstagen slutar att hemsöka dig har en falsk trygghet engagerat ditt liv. Uteblivna fadäser är ett tecken på att du har börjat bygga bo i en ny "ankdamm". Det är härligt att betrakta misstag som attraktiva."

"Jag gillar så starkt det med "Vem är jag?"  Jag har klarat upp för mig till det mesta om mina värderingar, varifrån de kommer.  Jag har tagit en mening till mig från det här avsnittet" Varför lever jag som jag gör, men i själva verket vill jag ha något nytt?" Det är kan jag tillämpa på min nuvarande situation med jobbsökning. Jag har varit varit på många anställningsintervjuer och jag kommer inte i mål. Nu har jag erkänt för mig själv, att jag  längtar efter andra sysselsättningar, än vad jag har sökt, men jag har inte vågat ta de första stegen mot mina mål hittills."

 

"Jag tänker tillbaks själv hur det sagts till mig och som jag ser nu släkt, vänner och även jag har sagt. Läste just kapitlet om Kontroll och hunden Topsy. Jag läser så att jag stryker under citat som jag känner med. "Det börjar bli mörkt och då ska hunden ha mat." "Stå still." "Åh så du ser ut!" "Har du nu varit och grävt i jorden igen?" o.s.v .Det är så stor igenkänning i allt det här i texten av hur det är och kan höra argheten och suckandet i rösten…".

Känner du att du sitter fast?
Längtar du efter en förändring?
Är du redo för ett liv i frihet?

JA, JAG VILL FÖRÄNDRA MITT LIV FÖR BARA 1.997SEK!

LifeSpider System Self-Coaching Program - Kick Off ger dig hopp, energi och livskraft. Programmet lyfter ämnen som gör att du en gång för alla bestämmer dig för att förändra saker i ditt liv. 

Efter de här 90 dagarna har du ett nytt perspektiv på livet och hur du kan välja vad du vill förändra.

De verklighetsförankrade metoderna, teorierna och teknikerna ger dig hopp att den omtalade framgången ligger inom räckhåll för dig. Med nytt hopp och kraftfulla insikter om dig själv får du kraften du behöver för att en gång för alla bestämma dig för att förändra ditt liv. 

Boken Fria Fåglar Flyger som ingår i programmet är en bok du kan använda resten av livet för att ständigt ta dig till nya nivåer.

OM DEN SJÄLVCOACHANDE BOKEN "FRIA FÅGLAR FLYGER "

Bokens är skriven på ett sätt som steg för steg synliggör och bryter ner omedvetna begränsningar så att du kan coacha fram en bättre version av dig själv.

Fria Fåglar Flyger är en bok för dig som vill nå personlig utveckling och längtar efter förändring på något område i livet. Den är för dig som på ett eller annat sätt upplever att du sitter fast och känner att livet handlar om något mer.

Fria Fåglar Flyger hjälper dig att få tillbaka livsgnistan och komma närmare vad du egentligen vill göra med ditt liv. Du lär dig mer om dig själv och får ett nytt perspektiv på vad som är viktigt i ditt liv. Du får insikter och konkreta tips om hur du kan kliva av ‘ekorrhjulet’ och få mer frihet i ditt liv.

Genom Fria Fåglar Flyger blir du medveten om dina pålagda begränsningar och tankestrukturer som har lagt ett lock på din verkliga potential. Du börjar förstå vad som bestämmer dina känslor, reaktioner, beteende, önskningar och drömmar.  Den här förståelsen ökar din personliga kraft och du börjar bygga upp dig själv i linje med den du egentligen är. Med en ökad personlig kraft börjar du välja vad du vill oberoende av om det strider emot vad din omgivning tycker.

FÖRFATTAREN OM BOKEN

Fria Fåglar Flyger är mina observationer från en perfekt läktarplats. Jag själv, människor och situationer har omedvetet bidragit till roande föreställningar med mycket lärande. Berättelserna visar att varken du eller jag är exkluderade från beteenden, attityder och reaktioner som beskrivs. På ett lättsamt och humoristiskt sätt provocerar boken samhällets befintliga värderingar, normer och regler.

BIBLIOTEKTJÄNST OM BOKEN


“Birgitta Granström arbetar som livscoach och i den här boken vänder hon sig till alla som vill nå personlig utveckling och förändring på något område i livet och som på ett eller annat sätt sitter fast i “ankdammen”. Granström använder sig genomgående av den klassiska H.C. Andersen-sagan om den fula ankungen, vilket ger bokens innehåll en bra ram. 

Befriad från traditionell teori märks det trots allt att Granström har gedigen kunskap och erfarenhet inom psykologi och sociologi. Men istället för att fördjupa sig i vetenskapliga teorier väljer hon att beskriva metoderna genom erfarenhetsbaserade berättelser och använder både sig själv och sina klienter som exempel. Boken är i sig själv en coach och varje kapitel innehåller ett antal frågor som ska hjälpa individen att analysera sin situation, fatta rätt beslut och nå sina livsmål. Granström ger utförliga instruktioner i samband med frågorna. Boken känns väl genomtänkt trots sin stundom väldigt personliga natur.”  –Louise Sverud.

LÄNGTAR DU EFTER EN FÖRÄNDRING?

Du kan börja den förändringen nu och redan om några timmar känna att den är på väg!

 

JA, JAG ÄR REDO!

"SCP KICK OFF" UTVECKLAR FYRA OMRÅDEN I DITT LIV.

OMRÅDE I – HUR VÄRDERINGAR OCH RÄDSLOR BEGRÄNSAR DIG.

I första delen gör vi ett studiebesök i en ankdamm för att utifrån en observatörs perspektiv beskriva hur omedvetna värderingar och beteenden styr ankornas livsval. Du får en bild av hur ankorna upprätthåller antaganden och efterlever regler, utan att ifrågasätta om de är fördelaktiga eller lämpliga. Du får en förståelse för hur rädslor påverkar dig att agera irrationellt. Det blir uppenbart hur de gömmer dig bakom osynliga regler för att skydda sin sårbarhet. Genom att observera ankornas beteende blir vi smärtsamt uppmärksammade på kampen som pågår för att upprätthålla balans mellan motsatser. En kamp som håller oss fast i en tro att vi inte kan förändra, utan är hänvisade till ett liv som andra har valt åt oss.

OMRÅDE II – HUR KÄNSLOMÄSSIGA BEROENDE STYR.

I andra delen reflekterar vi över vad som driver och gör invånarna i ankdammen lyckliga. Vi upptäcker att ankornas liv går ut på att tillfredsställa sina omedvetna behov och känslomässiga beroende. Vi överraskas av hur upptagna ankorna är med att prestera, att de glömmer bort att njuta av livet. Den här delen leder till insikter om hur vi fokuserar på att försöka förändra andra istället för att ta kontroll över våra egna mönster och drivkrafter. Det blir tydligt att det ovanliga skrämmer och vikten av att vara på ett visst sätt för att bli accepterad omgivningen.

Du blir nyfikna på att hitta dina egna självsaboterande beteenden och ta ställning till vad du behöver förändra för att uppnå den livskvalitet du längtar efter.

OMRÅDE III – HUR DU SLÄPPER TAGET OCH FÖRBEREDER FÖRÄNDRING.

Tredje området visar hur du genom observation och reflektion kan identifiera destruktiva mönster och beteenden som har följt dig genom livet. Du får mod att börja ta ansvar för din egen utveckling istället för att försöka förändra omgivningen. I det här delen inleder du en jakt på orsaker till återkommande problem istället för att bota symptom. När du vet vad det är som begränsar dig kan du välja att släppa taget om personer, saker, situationer, aktiviteter och miljöer som inte längre stödjer din utveckling.

Den här delen förser dig med information om hur du på ett lustfyllt sätt kan ersätta gamla tankemönster med attityder som tar dig i en positiv riktning. När du avlägsnar energiläckage, ser du att det finns verkligt utrymme att planera aktiviteter för att förändra.

OMRÅDE IV – HUR DU FÖRVERKLIGAR DINA DRÖMMAR.

I den fjärde delen inser du att det är möjligt att ta kontroll över ditt liv och skapa verkligheten du egentligen vill leva i. Du fylls med kraft när du erkänner att livets erfarenheter har utrustat dig med det du behöver för att förändra.

Den här delen gör dig medveten om hur din personliga kraft attraherar positiva energier och mod. Den här delen bekräftar att ditt liv handlar om att göra dig själv lycklig och visar hur du använder kreativitet och tillit för att expandera. Du får veta hur du uppnår en högre perfektion i livet om du prioriterar det som känns glädjefullt.

Du inspireras att anta nya utmaningar och aktiviteter som förvandlar dina önskningar och drömmar till verklighet. Innehållet lär dig hur du fattar beslut från intuitionen och låter hjärnan systematisera och fokusera på detaljer.

LÄSARNAS UPPLEVELSER AV BOKEN FRIA FÅGLAR FLYGER

"Ända tills nu är det bara 'Munken som sålde sin Ferrari', 'Tänk rätt, bli framgångsrik' samt 'The Secret' som jag velat läsa om direkt. 'Fria Fåglar Flyger' blir den fjärde!!!"

– MARIE HAGBERG; PR-konsult, Föreläsare & Författare

"En härlig, suggestiv och mångfacetterad bok! Att läsa boken framkallar samma känsla som när man som barn gick in i en leksaksbutik. Man vet inte riktigt var man ska börja eftersom det finns så många saker att känna på, fråga om och fundera kring. Det är nästan så att mina tankar leder vidare till egna funderingar, minnen och frågeställningar under tiden jag läser utan att jag aktivt tänker på att det är det jag vill göra. En undermedveten coaching kanske man kan kalla det? Jag dras hela tiden till nästa observation, till nästa detaljrika personliga berättelse. Boken höll mig uppe alldeles för sent en natt, men det är jag glad för."
– ANNA JOHANSSON, Pressekreterare

"Jag har börjat kika igenom Fria Fåglar Flyger, och mitt första intryck är att detta är bland det bästa som har skrivits på svenska - eller vilket annat språk som helst. Jag gillar den personliga berättarstilen, man kommer in i författarinnans tänkande direkt. Irritationer, fascinationer, upptäkter - allting är mycket direkt och fångande. Jag ska säga att jag är mycket imponerad och då är jag gift med en professionell författare." –MATTIAS HAGLUND, Teolog & Kreatör

FLER LÄSARUPPLEVELSER

"Meningar flyger förbi obemärkta, några andra får mig att stanna upp och tänka i en vecka." — STEFAN LINDSTRÖM, Internationell utbildningskonsult & Föreläsare

"Boken är mycket underhållande och belysande! En härlig lättsam kontrast till t ex Eckhart Tolle som ger en känsla av att fatta precis. Jag älskar Ank-metaforen och inser att jag är en 'big fat duck trots allt utvecklande jag pysslat med de senaster åren:-) Dessutom är författarinnan och jag skrattretande lika eller så ÄR människor just precis såhär?!" — SIGURN YNGVADOTTIR, Art Director/egen verksamhet

"Författarinnans mix mellan egna upplevelser och filosofiska spörsmål blandat med coachande frågor gör det levande att läsa. Dessutom tycker jag det varit spännande och har knappt kunnat släppa läsningen mellan varven." —CECILIA GROMARK, Fil.kan, MCC Coach, organisationskonsult & Omvärldsanalytiker

FLER UPPLEVELSER IFRÅN LÄSARNA

"Boken är lättläst, fantastiskt bra uppdelat med berättelser om författarens liv, klienters liv och upplevelser och frågorna direkt ställda till mig (min upplevelse). Dessutom fick jag mig en riktig tankeställare om mitt liv. Jag kan konstatera att jag är fri. Mitt uppe i allt med tonåringar, hus och allt, är jag fri. En fantastiskt skön känsla att bli medveten om och att det är bara jag som kan avgöra detta. Enligt mina ögon har författaren verkligen lyckats med att skriva en "lärobok" om livet med alla förändringar som ständigt pågår och samtidigt en ledarskapsbok!"
 — ELISABETH EMANUELSSON, NewPlacement, konsult & coach i omställningsarbete

"Fria Fåglar Flyger är en henrivende bok som fra første kapittel med nysgjerrighet ledet meg som leser inn i et personlig eventyr av refleksjoner og undring. Jeg er overbevist om at denne boken vil åpne opp for frihet i mange menneskers liv. Forfatterinnens skrapsindighet og kreativitet gjør leseopplevelsen meningsfylt langt inn i sjelen. Boken inneholder en berikende samling av levende historier som danner fundamentet for den dype visdommen som formidles gjennom kapittel etter kapittel. Boken bugner av erfaring, kunnskap og livsvisdom som belyser et livsmønster som verken tjener det enkelte individ eller vårt samfunn og eksistens som helhet lenger."

"Gjennom sine historier formidler hun skarpe og oppriktige betraktninger av vår tids ”livsdød”. Reisen boken tar meg igjennom viser vei for å manifestere autentisk frihet og uforbeholden kjærlighet til livet og alt det inneholder. Bokens essens er et rungende rop om at mennesker må våkne opp fra sin livløse dvale, se dypere, ta modige og mer livgivende valg i sine liv. Kort sagt leve livet i FRIHET!" — BRITT BJ
øRGÅRD, Seniorkonsulent i People Unlimite, Professjonell coach og skribent. (Inspirerer autentisk lederskap og positivtet i arbeidslivet)

ÄR DU REDO FÖR ETT LIV I FRAMGÅNG OCH FRIHET?

Led dig själv till frihet och framgång med hjälp av LifeSpider System™ Self-Coaching Program -  Kick Off för bara 1.997SEK

 

JA, JAG VILL BÖRJA NU!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.