SJÄLVLEDARSKAP — LED DIG SJÄLV TILL ETT FRAMGÅNGSRIKT LIV

LifeSpider System™ Online Self-Coaching Program tar dig och ditt liv till en ny nivå.

PROGRAMMET FÖRSER DIG MED HEMLIGHETER OM PERSONLIG UTVECKLING SOM DE FLESTA ALDRIG KOMMER ATT LÄRA SIG.

STARTA NU!

SPONTANA UTROP FRÅN DELTAGARE:

"Det här "programmet" är helt fantastiskt!!! Bara att göra Indigo-testet fick mig att minnas vem jag en gång i tiden var (och tänker bli igen)! Och det gjorde mig så glad, tack Birgitta!" - Mia Thorén

Jag är ändå så glad över att befinna mig bland människor som har likvärdiga syften men visar det på så många olika sätt och agerande! Jag är bara så glad och behöver och säga det igen! jag har nog alltid trott att jag tänkt fel och varit så annorlunda men nu visar sig motsatsen och jag blir bara så glad! - Monica Östlund

"Det är sån otrolig kraft i alla övningar! Skrev färdigt min 100 energiläckage-lista igår och hann inte ens skriva färdigt alla belöningar innan jag faktiskt hann "täta flera av hålen". Fantastiskt! Jag älskar verkligen SCP. Känns som att jag kan andas igen. Jag känner mig stark, modig och kraftfull. Full jävla fart framåt! TACK Birgitta! " - Kween Aio

 

VAD INNEBÄR SJÄLVLEDARSKAP?

Att leda dig själv innebär att du är medveten om dina känslor, tankar och beteenden. En utvecklad medvetenhet om dig själv innebär att du snabbt kan välja hur du vill reagera och agera i en situation.

 

Med LifeSpider System™ Self-Coaching Program tar du kontroll över ditt liv. Du leder dig till framgång och välmående därför att du får insikter om vem du egentligen är och verktygen för hur du hanterar den nya versionen av dig själv. Självledarskap innebär att

 • Du blir irriterat medveten om vilka värderingar som begränsar dig och du upptäcker styrkor du inte visste att du hade.
 • Du blir förvånad över att egenskaper som du hittills trott varit “dåliga” är dina viktigaste styrkor som du ska förstärka.
 • Du gör dig av med negativa känslotillstånd och beteenden som tar mycket av din energi och du får mer tid för viktigare saker.

När du blir proffs på att leda dig själv börjar du leva ditt liv på dina villkor. Du blir du tydligare mot din omgivning vad som är viktigt för dig. Det leder till att du får mer utrymme att ägna dig åt att åstadkomma extraordinära resultat för dig själv — inte enbart ställa upp för andra.

Ett starkt självledarskap resulterar i att du blir vassare på att reducera problem, hitta förbättringsområden som mynnar ut i konkreta aktiviteter som leder dig till framgång.

Resultatet av din egen utveckling får positiva effekter på alla områden i ditt liv. Du upplever framgång, inte bara i din profession, utan även privat i dina relationer och intressen. 

Birgitta Granstrom 
Founder of LifeSpider System™  

BIRGITTA GRANSTRÖM

Birgitta is born, raised and educated in Sweden and now lives and works in California. In Sweden Birgitta is a pioneer in the coaching industry and was the founder of the first ICF Accredited Coach training. She was the president of the ICF Nordic in Stockholm 2002-2004.  LifeSpider System™ is built upon 25+ years of experience of teaching personal development, coaching thousands of clients, training hundreds of coaches and more than 30.000 hours of research in philosophy, religion, quantum physics, metaphysics phenomena and more. Birgitta has been Vice President for Memberships in SDPCA (San Diego Professional Coaching Alliance). She was also a Mentor at SACC San Diego (Swedish American Chamber of Commerce) and on the board for SWEA International in San Diego. Moreover, Birgitta was the international country contact for IONS (Institute of Noetic Science) in Scandinavia and Iceland.

READ MORE

SAGT OM PROGRAMMET:

"VERKTYGEN OCH STRATEGIERNA ÄR SÅ FANTASTISKA OCH SÄTTER SIG PÅ MÅNGA NIVÅER I KROPP OCH SJÄL."

Jag vill först börja med att tala om hur tacksam jag är för att jag får vara med på detta programmet. Jag ifrågasätter dagligen mina tankar och rädslor och frågar mig om det är "mina" och var de kommer ifrån. Verktygen och strategierna som du presenterar är så fantastiska och sätter sig på så många nivåer i min kropp och själ. Det är underbart att vara trygg i att alla känslor är ok! Jag älskar mig själv mer för varje dag som går."
- CHRISTINE LEHTINEN, Idékreatör

"JAG ANVÄNDER PROGRAMMET SÅ ATT JAG KAN FOKUSERA PÅ ETT HÖGRE PLAN MED MINA KLIENTER."

“Birgitta Granström är enligt mig en av de bästa och främsta coacherna i världen och jag använder hennes självcoachningsprogram så att jag kan fokusera på ett ytterligare högre plan med mina klienter. Jag har gjort ett sådant upplägg för ledare och tack vare programmet behöver vi heller inte träffas lika ofta. Jag har själv köpt och gått programmet och trots att jag har gått mycket utbildningar inom personlig utveckling, ledarutveckling mm så får jag ut hur mycket som helst från detta program. Jag har pratat med andra coacher som säger samma sak. Det bästa med programmet är att har man en gång köpt det så finns det alltid tillgängligt och man har chans att gå tillbaka till någon modul när man möter nya motstånd i livet och har då lättare för att hitta bästa metoden för att komma framåt.”
- LISBETH LUNDBLAD ÅNGMAN, Owner at AB LIMA Ledarskap

"DET HAR SKETT STORA FÖRÄNDRINGAR PÅ KORT TID."

Självcoachningsprogrammet har gett mig otroligt mycket i min utveckling och hur jag förhåller mig till mig själv och andra. Det har skett stora förändringar på den här korta tiden och jag skulle rekommendera alla som har möjlighet att gå den och även att göra en egen spindel. Jag har letat efter mig själv så mycket att jag har glömt bort att stanna upp och se vad jag har hittat. Under det här halvåret är det många polletter som har trillat ned. Jag vet att det har påverkat mig mer än jag ser nu och att jag bara är i början av min resa mot en bättre och kraftfullare version av mig själv. Det är verkligen superspännande!"
- FRIDA KABO, Coach & Possibility Explorer

ÄR DU REDO ATT LEDA DIG SJÄLV TILL NÄSTA NIVÅ?

VAD HÄNDER UNDER PROGRAMMET?

 • Du programmerar om din hjärna att hantera problem på ett bättre sätt och tar dig till en problemfri zon.
 • Du jobbar med en ny rädslostrategi för att hantera och göra dig av med rädslor.
 • Du tränar dig i att släppa taget och göra dig av med det som begränsar dig.
 • Du skaffar dig positiva beroenden som säkerställer att du uppfyller dina drömmar.
 • Du gör dig medveten om felaktiga antaganden du haft om dig själv och identifierar dina starka egenskaper.
 • Du utvecklar din intuition och börjar använda en ny affirmationsmetod som garanterar att du förverkligar det du önskar.
 • Du får strategier så att du expanderar ditt ego och låter det förenas i ett partnerskap med din själ.

VAD HAR HÄNT NÄR DU HAR GÅTT KLART PROGRAMMET

 • Du har frigjort dig ifrån negativa tankar, oro och destruktiva reaktioner.
 • Du har modet att förändra och kraften du behöver för att ta dig bort ifrån det som håller dig tillbaka.
 • Du har hittat dig själv och blivit en kraftfull självledare.
 • Du är fri ifrån onödiga rädslor och har gjort dig av med energiläckage.
 • Du står upp för dig själv och har bättre relationer både privat och professionellt.
 • Du har ökat din självkänsla och självförtroende och gör saker du aldrig kunnat drömma om.
 • Du har ett bättre tålamod och fullföljer dina mål och visioner.
 • Du har utvecklat din intuition och integrerat den även i ditt professionella liv. 
 • Du är stolt över dig själv och gör dina val på dina villkor.

VAD INGÅR I PROGRAMMET?

8 månaders självcoachningsprogram med 75 video sessioner fördelat på 8 moduler.

 • En ny modul varje månad som kan består av flera videos och annat självstuderingsmaterial.
 • En aktiv FB-grupp där du kan dela dina motgångar och medgångar.
 • Medlemskap i LifeSpider Galaxy Bronze med tillgång till lokala möten som leds av en SCP-Ambassadör.
 • Bronze Academy möte. Online möten med Birgitta Granström 1ggr/månaden. Här träffar du andra "självcoachare" och lyfter dina frågor, delar dina upplevelser och får hjälp med att integrera din självutveckling i ditt liv.
 • Ett forum inne i programmet där du lämnar kommentarer med direkt anknytning till dina sessioner. Här fördjupar du kunskapen inom olika utvecklingsområden. Du får svar personligen på dina inlägg, med tips och support genom det som händer i din utveckling.  Här har du  en gedigen expertpanel av andra "självcoachare" och licensierade Self-Leadership Coacher. 
 • Tidsobegränsad tillgång till dina sessioner.
 • Efter modul tre är du kvalificerad för att ta fram din Livsspindel.
 • Fria Fåglar flyger som E-bok.
 • Du kan ladda ner dina sessioner till din dator.
 • Konkreta modeller, tekniker och övningar i varje session
 • Effektiva coachtekniker som du kan använda för att hjälpa människor i din omgivning att växa.
 • Dokumentation och e-böcker där de stödjer sessionerna.
 • Inspelningar ifrån alla Bronze och Galaxymöten.
 • LifeSpider Galaxymöten 2:a söndagen varje månad där alla medlemmar träffas.
 • "Certificate of Compleation". När du har gått klart programmet får du ett certifikat och kan vara med på ett Online Examens Firande.

LIFESPIDER SCP CHAPTER

Ett LifeSpider SCP Chapter är en mötesplats  — fysiskt eller online  — där du träffar andra som går SCP. 

Läs mer och se om det finns ett SCP Chapter i närheten av dig.

LÄS MER

VARFÖR FUNKAR DET?

HEMLIGHETEN BAKOM PROGRAMMETS FRAMÅNG

 

Hemligheten bakom programmets framgång ligger i en 7-stegs transformationsprocess. En process som grundar sig på universella sanningar i vilka steg en förändring ska ske för att vara bestående. 

Programmet levererar konkreta verktyg, metoder, övningar och strategier som tar dig igenom varje steg i processen så att du upptäcker vad och hur du ska förändra förändringar.

Varje session ger dig insikter och strategier som är direkt användbara och ger omedelbara resultat. 

Du kommer inte bara att lära dig att använda verktygen i din egen utveckling utan du kommer även att kunna använda coachteknikerna i din organisation och på dina medarbetare. 

 


INNEHÅLL I DE 8 MODULERNA SOM UTVECKLAR DITT SJÄLVLEDARSKAP

SJÄLVCOACHING MODUL 1

Första modulen skapar de rätta förutsättningarna för förändring. Den ger dig klarhet i vad det är som egentligen driver dig och vilken påverkan värderingar har på ditt beteende. Du blir medveten om hur nuvarande normer begränsar dig samtidigt som världen förändras som gör det möjligt att integrera flera dimensioner i ditt liv. Den här modulen kan skaka om dig med många nya insikter och tankar om dig själv. Du fylls med hopp och energi när du inser att du verkligen kan bli en bättre och kraftfullare version av dig själv.

 

SJÄLVCOACHING MODUL 2

Den här modulen fokuserar på att du ska göra dig av med negativa tankar, oro och destruktiva reaktioner. Du blir tränad i att påverka din grundsinnesstämning så att du får mer glädje i ditt liv. Med hjälp av ISOLERA-metoden programmerar du om din hjärna till att hantera problem på ett annorlunda sätt.  Ett sätt som leder till att du alltid hittar konstruktiva lösningar som tar dig till en problemfri zon. Du tränar dig i att använda motgångar och personlighetstester som utvecklingskonsulter och du gör din första självskattning på dina förmågor, egenskaper och färdigheter.

 

SJÄLVCOACHING MODUL 3

Tredje modulen ger dig en helt en ny rädslohanteringsstrategi som separerar och identifierar dina rädslor i fyra olika kategorier. Du ökar din förståelse varför rädslorna finns och vilken uppgift de har. Du lär dig hur du identifierar dina olika rädslor och får specifika lösningar hur du gör dig av med rädslor i varje rädslokategori. Du får ett annorlunda perspektiv på dina rädslor och hur du kan hantera dem. Efter den här modulen blir du av med onödiga rädslor samtidigt ’rädslan för rädslorna’ försvinner.

 

SJÄLVCOACHING MODUL 4

I fjärde modulen är du redo att släppa taget om det som inte fungerar och du gör dig redo för förändring. Den här modulen ser till att du gör dig av med energiläckage och ökar din integritet. Nu blir du också introducerad till livskompetenserna. Du gör din första omfattande självskattning på 54 av dina förmågor som visar var du har dina styrkor.  Självskattningen använder du också för att konkret mäta dina framgångar. Du tränar in en ny coachteknik som utvecklar dina förmågor utan direkt aktivitet. I släppa-taget-strategin ingår hur du gör en relationsinventering och hur du utvecklar din självdisciplin för att skapa ett nytt normaltillstånd. Du lär dig hur du skaffar dig positiva beroenden som säkerställer att du uppfyller dina önskningar. Modulen avslutas med hur du hanterar och tar dig igenom vakuumet som uppstår i en utvecklingsprocess.

 

SJÄLVCOACHING MODUL 5

Nu har du tagit dig igenom den första viktiga delen av programmet där du har rensat och gjort dig redo för att börja designa ditt nya liv. I den här modulen expanderar du och tillför dig ny kunskap som får dig att byta perspektiv. Här får du en helt ny tålamodsstrategi som hjälper dig att fullfölja dina mål och visioner. Du tränar dig i att använda din medvetna vilja för att utmana dig att genomföra det du kanske aldrig tidigare har gjort. Efter den här modulen har du ett nytt sätt att hantera ditt självförtroende. Din självkänsla och självbild har förändrats. Du känner (och vet) att du är en bättre version av dig själv med de rätta förutsättningarna för att formulera och förverkliga dina önskningar på allvar.

 

SJÄLVCOACHING MODUL 6

I sjätte modulen och sjätte steget i transformationsprocessen har du fokus på att använda ditt nya perspektiv för att konkretisera dina drömmar. Du får strategier som ökar din kreativitet så att du gör något av alla möjligheter som nu dyker upp.  Nu är du också redo att utveckla din intuition och integrera den i allt du tänker, gör och känner. Modulen öppnar upp till en större, metafysisk nivå och du adderar ett andligt perspektiv i vardagens detaljer. Du får en ny affirmationsmetod som garanterar att dina önskningar blir verklighet.

 

SJÄLVCOACHING MODUL 7

När du inleder sjunde modulen är du fylld med längtan efter att vara och göra något som är större än dig själv. Det är dags att formulera dina mål och ’projektifiera’ dina drömmar. I den här modulen tar du reda på vad som är dina verkliga passioner. Du får  strategier,  metoder och tips hur du håller din motivation på topp varje dag och inte skjuter upp viktiga aktiviteter.  Du integrerar det du lärt dig och planerar för att leva ditt liv som går i linje med ditt autentiska jag.  Du får ett nytt sätt att sätta mål som försäkrar att du når dem genom att lära dig att använda en passionsplan istället för en handlingsplan.

 

SJÄLVCOACHING MODUL 8

Modul åtta handlar om hur du integrerar allt du har lärt dig och hur behåller ett andligt perspektiv i din vardag. Den här modulen säkerställer att du kan stå upp för dig själv och din nya medvetandenivå även när omgivningen befinner sig på en annan nivå. Modulen förbereder dig på att ta dig till nya dimensioner och hur du ska fortsätta i en uppåtgående spiral med hjälp av transformationsprocessn du just har gått igenom. Du blir introducerad till de första stegen i din livsspindel. Du får strategier och metoder så att du kan expandera ditt ego och låta det förenas i ett partnerskap med din själ. Ett partnerskap som säkerställer en frustrationsfri utveckling och  ett liv med frihet, framgång och frid. I den här avslutande modulen av din självcoaching överraskar du dig själv. Du blir förvånad att upptäcka hur dina egenskaper har utvecklats och att du känner och gör saker du aldrig kunnat drömma av. För att du verkligen ska se vilka framgångar du har gjort gör du en ny självskattning på livskompetenserna som bekräftar dina framgångar. Nu är du stolt över dig själv och utmaningar, motgångar som dyker upp i ditt liv skrämmer dig inte längre eftersom du vet hur du ska hantera dem. Ingen mer kan kontrollera dig eller tala om för dig vad som är rätt eller fel för dig. Du kan följa ditt hjärta och inte vara rädd för att visa din styrka i rädsla av att såra någon annan. Du gör dina val på dina villkor. Du är fri!

PRIS 0CH BETALNINGSALTERNATIV

7.200SEK

1 betalning

8 månader coachingprogram i 8 moduler med 75 sessioner.

En Certifierad Self-Leadership Coach som mentor.

Onlinemöte med Birgitta Granström 1ggr/månad.

Kunskapsforum inne i programmet.

Tidsobegränsad tillgång till dina sessioner

E-boken Fria Fåglar Flyger

Konkreta modeller, tekniker och övningar i varje session.

Effektiva coachtekninker applicerbara på dina medarbetare.

Dokumentation och e-böcker.

JAG VILL HA PROGRAMMET OCH GÖR EN BETALNING

3600SEK

2 månader

8 månader coachingprogram i 8 moduler med 75 sessioner.

En Certifierad Self-Leadership Coach som mentor.

Onlinemöte med Birgitta Granström 1ggr/månad.

Kunskapsforum inne i programmet.

Tidsobegränsad tillgång till dina sessioner

E-boken Fria Fåglar Flyger

Konkreta modeller, tekniker och övningar i varje session.

Effektiva coachtekninker applicerbara på dina medarbetare.

Dokumentation och e-böcker.

JAG VILL HA PROGRAMMET OCH GÖRA TVÅ DELBETALNINGAR

1.800SEK

4 månader

8 månader coachingprogram i 8 moduler med 75 sessioner.

En Certifierad Self-Leadership Coach som mentor.

Onlinemöte med Birgitta Granström 1ggr/månad.

Kunskapsforum inne i programmet.

Tidsobegränsad tillgång till dina sessioner

E-boken Fria Fåglar Flyger

Konkreta modeller, tekniker och övningar i varje session.

Effektiva coachtekninker applicerbara på dina medarbetare.

Dokumentation och e-böcker.

JAG VILL HA PROGRAMMET OCH GÖRA FYRA DELBETALNINGAR

SAGT OM PROGRAMMET:

"JAG ÄR JÄTTEIMPONERAD AV DESSA SESSIONER, HELT GUDOMLIGA."

Jag är jätteimponerad av dessa sessioner, helt gudomliga. Du är verkligen bra på att beskriva alla frågeställningar, så klart och tydligt. Det låter så enkelt när du beskriver det. Håller på att landa lite i frågorna nu men visst är det så att det rör runt lite i huvudet. Superspännande och känns som ett superbra program som kan passa alla människor.
- SUSANNE BARVIK , Owner, leg arbetsterapeut

"DET GÅR SNABBT ATT FÅ RESULTAT."

För mig har det tagit tid att komma igång då energin inte funnits och jag tog de första sessionerna men fastnade över boken så jag tog beslutet att hoppa boken, för jag kände på mig att du skulle locka fram energin hos mig och så rätt jag hade! Idag tog jag modul 2 och jag har inte känt mig så lätt på länge. Det var mitt i prick på det jag hade hängande över axlarna och jag använde metoderna direkt och så blev sakerna gjorda. Insåg att jag hoppat över några delar som jag började ta igen på eftermiddagen men jag tror att det hade sitt syfte då modul 2 var det jag behövde idag! Att bryta sig bort från de negativa tankarna känns otroligt skönt och det går så snabbt att få resultat!”
- MARIKA BRINE, Senior Consultant

"TÄNK OM DETTA FUNNITS NÄR JAG BÖRJADE MIN AFFÄRSKARRIÄR."

Grattis till ett bra program! Tänk om detta funnits när jag började min affärskarriär. Efter att jag lyssnat på modul 1 bestämde jag mig för att lyssna på samtliga moduler för att sedan gör om det igen och genomföra varje arbetsuppgift. Vissa moduler har skakat om mig ordentligt och fått mig djupdyka i några enskilda frågor. Frågorna har givit mig en kraft att förändra i situationer där jag låst mig vid felaktiga tankar. Jag är väldigt imponerad."
- JAN-CHRISTER DRENÉ, Konsult inom personlig utveckling, försäkringsrådgivare, VD

Har du fortfarande frågor och/eller vill du samtidigt anlita en Licensierad Self-Leadership Coach kontakta Birgitta. 
JAG VILL HA KONTAKT
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.